Arrangementen & Activiteiten

Om nog meer te genieten van je rondvaart met schipper, bieden wij een ruime variatie aan arrangementen aan. Daarnaast is het ook mogelijk de vaartocht te combineren met een leuke activiteit zoals Suppen of Beachvolleybal. Leuk voor een personeelsuitje of familiedag!

Vaar jij liever met een BBQ-boot, Borrelboot of Pizza-boot over de binnenwateren van Rotterdam? Bij Bootverhuur Hillegersberg kan dat natuurlijk! 

Alle Arrangementen:

Borrelarrangement koningsdag
All-in Borrelarrangement

Een compleet all-in arrangement gebaseerd op onbeperkt bier, wijn, frisdrank en genoeg borrelhapjes voor iedereen. 

€28 per persoon

solo-stove-pi-fire-launch-lead
Pizza & Borrelarrangement

Een pizza cruise op het water! Onbeperkt verse pizza op de boot uit onze eigen pizza-oven! Dit arrangement bestaat uit onbeperkt verse pizza en open bar (onbeperkt bier, wijn en frisdrank).

€40 per persoon

Lunch arrangement

Lunch bestaande uit een drankje, een bakje fruit en twee luxe belegde broodjes per persoon. Keuze uit: Carpaccio, kip, geitenkaas, caprese, avocado & gezond

€19,50 per persoon

Borrelboot, bbq-boot, bedrijfsuitje
BBQ & Borrelarrangement

Een BBQ op het water! Keuze uit 5 soorten vlees, een salade, stokbrood met smeersels en open bar (onbeperkt bier, wijn en frisdrank).

€47,50 per persoon

Scherm­afbeelding 2023-05-17 om 20.58.56
Wijnproeverij 

Zes verschillende soorten wijn in combinatie met bijpassende borrelhapjes. 

€24,50 per persoon

Bierproeverij op het water
Bierproeverij 

Zes verschillende soorten bier met bijpassende borrelhapjes 

€24,50 per persoon

Activiteiten en Combinaties:

Suppen + Varen + Arrangement 

We beginnen de dag met een leuke Sup-tocht van 2,4 KM van het vertrekpunt naar het aankomstpunt. Bij het het aankomstpunt ligt een grote sloep klaar waar de BBQ of pizza-oven al aan het voorverwarmen is. Onder het genot van een drankje en een muziekje volgt een rondvaart van 3 uur, waarin jullie lekker kunnen napraten en kunnen genieten van een heerlijke maaltijd op het water. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Maximaal 40 personen. 

Vanaf €65,- per persoon

Beachvolleybal + Varen + Arrangement 

We beginnen de middag met een beachvolleybal toernooi. Na afloop volgt er een prijsuitreiking op een grote sloep waar de BBQ/Pizza-oven al aan het voorverwarmen is. Onder het genot van een drankje en een muziekje volgt een rondvaart van 3 uur, waarin jullie gezellig kunnen napraten en kunnen genieten van een rondvaart inclusief maaltijd over de binnenwateren van Rotterdam.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Geschikt voor 16-40 personen.  

Vanaf €55,- per persoon

Reserveer eenvoudig via Whatsapp!😃